Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Όροι Επιστροφών & Ακυρώσεις

Επιστροφές – Ακύρωση παραγγελίας

 

 

Το κατάστημα μας σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εως και 10 ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε χωρίς καμία άλλη ερώτηση.

 

Βασικές προϋποθέσεις & σημειώσεις που πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή είναι:

  • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία τους από τον κατασκευαστή και να μην έχουνε ανοιχτεί.
  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί κανένα προϊόν από αυτά που θέλετε να επιστρέψετε.
  • Τυχών εμφανή σημάδια παραβίασης της συσκευασίας ή χρήσης του προϊόντος θα αποτελέσουν λόγω για άρνηση της επιστροφής τους.
  • Θα σας επιστραφεί μόνο η αξία των προϊόντων και όχι τυχών μεταφορικά που έχετε χρεωθεί ήδη.
  • Η ευθύνη για την άρτια κατάσταση των προϊόντων κατά την επιστροφή και το κόστος των μεταφορικών αφορούν τον αγοραστή.
  • Το προϊόν / προϊόντα να μην είναι ειδική παραγγελία για εσάς

Για οποιονδήποτε από τους ως άνω λόγους το κατάστημα μας δεν θα κάνει αποδεκτή την επιστοφή και την πίστωση των ανάλογων χρημάτων.


Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί συμβάσεων εξ αποστάσεως, ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής του / των εμπορευμάτων που έχει παραγγείλει, σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, και υπό την προϋπόθεση ότι τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που είχαν κατά το χρόνο αποστολής, δεν έχουν αποσφραγισθεί και δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Στην περίπτωση της επιστροφής, ο καταναλωτής επιβαρύνεται με το αντίστοιχο κόστος μεταφοράς.

 
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έγινε παράδοση εμπορεύματος διαφορετικού από αυτό που έχει παραγγελθεί, ή παραδίδεται προϊόν κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, από προφανή υπαιτιότητα της επιχείρησής μας, η επιστροφή γίνεται χωρίς επιβάρυνση για τον καταναλωτή. Η επιφύλαξη για την παραλαβή κατεστραμμένου, ελαττωματικού ή φθαρμένου εμπορεύματος πρέπει να δηλωθεί από τον καταναλωτή άμεσα, κατά την παράδοση του εμπορεύματος, με ενημέρωση της επιχείρησής μας. 
Σε κάθε περίπτωση το επιστρεφόμενο εμπόρευμα πρέπει να συνοδεύεται από τα ανάλογα παραστατικά αγοράς και επιστροφής π.χ. δελτίο αποστολής. Διαφορετικά η επιστροφή δεν είναι αποδεκτή. 


Ακύρωση παραγγελίας πρέπει να γίνει μόνο σε εύλογο χρονικό διάστημα και μόνο πριν την εκτέλεσή της. Διαφορετικά, πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στις πιο πάνω παραγράφους. 


Σε περίπτωση επιστροφής ενός εμπορεύματος τα χρήματα για την αξία των προϊόντων της παραγγελίας επιστρέφονται στον αγοραστήεντός τριάντα (30) ημερών. Για πληρωμές μέσω Paypal, Χρεωστικής / Πιστωτικής θα γίνει η πίστωση με την ανάλογη επιλογή ενώ εαν έχει πληρωθεί με αντικαταβολή, ο αγοραστής θα πρέπει να μας αποστείλει τον αριθμό IBAN, την Τράπεζα και το όνομα του δικαιούχου για να γίνει η καταβολή του ανάλογου σε κάθε περίπτωση ποσού. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός και εαν η επιστροφή αφορά υπαιτιότητα της εταιρείας μας για λανθασμένα ή ελαττωματικά προϊόντα.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλονται με ευθύνη του αγοραστή για την καλή κατάσταση τους κατά την παραλαβή τους από το κατάστη μας, οπότε και θα πρέπει να φροντίσει για την καλή συσκευασία και αποστολή τους όπως στην κατάσταση την οποία παρέλαβε. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρεωθεί τα προϊόντα / προϊόν κανονικά και θα πρέπει να διεκδικήσει ο ίδιος αποζημίωση από την μεταφορική που το έστειλε πίσω.

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες σας σχετικά με την πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων.

 

*Ενημερωθείτε για την πολιτική μας σχετικά με τις επιστροφές πριν προχωρήσετε σε αγορά. Ωστόσο πέρα από τον τύπο του νόμου και την δική μας πολιτική θα σας συμβουλεύαμε για τις αγορές σας μέσω του διαδικτύου να υπάρχει η καλή πίστη και κοινή λογική σχετικά με τα θέματα αυτά. Μην κάνετε ενέργειες και αγορές ασκόπως για τις οποίες δεν είστε σίγουροι.