303 Aerospace Protectant 946ml

303 Aerospace Protectant 946m

Feather Tip Brushes AutoFinesse

Feather Tip Brushes

Spritz 1L Auto Finesse

Spritz 1L Auto Finesse

303 Aerospace Protectant 946m

33,77 €
Γυαλιστικό και προστασία πλαστικών.
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
63173

Σχεδιασμένο αρχικά για χρήση στην αεροναυπηγική, το 303 Aerospace Protectant βρήκε  εφαρμογή τόσο στα αυτοκίνητα αλλά και σε άλλες συμβατές επιφάνειες. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση και στεγνώνει για μια ματ όψη. Η σύνθεση του με νερό, του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά υλικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Εκτός από την ανανέωση της όψης το 303 όχι μόνο προλαμβάνει την αλλοίωση όπως ρωγμές και θαμπάδες αλλά απωθεί την σκόνη και τους λεκέδες.

 

  • Ματ όψη χωρίς λιπαρά υπολείμματα
  • Φροντίζει τις επιφάνειες ώστε να φαίνονται πάντα νέες

  • Αποτρέπει το ξεθώριασμα και τις ρωγμές

  • Επαναφέρει το χαμένο χρώμα και τη λάμψη

  • Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV)
  • Αντί-στατικό, απωθεί τους λεκέδες, τη σκόνη και τη χρώση

  • Εύκολο στη χρήση, απλώς ψεκάστε και σκουπίστε

  • Ασφαλές και αποτελεσματικό για βινύλιο, τζελ-επικάλυψη, υαλοβάμβακα, ανθρακονήματα, συνθετικό / φυσικό καουτσούκ, πλαστικά και φινιρισμένο δέρμα

 

Αρχικά σχεδιασμένο για αεροδιαστημικές και αεροπορικές εφαρμογές, το 303® AerospaceProtectant έχει φτάσει σε εκατομμύρια σπίτια για καθημερινή χρήση σε οχήματα, αθλητικό εξοπλισμό, διάφορα αξεσουάρ, για έπιπλα βεράντας και πολλά άλλα. Σε αντίθεση με πολλά προστατευτικά που αφήνουν λιπαρά υπολείμματα, το AerospaceProtectant στεγνώνει αφήνοντας ένα καθαρό ματ φινίρισμα. Και επειδή βασίζεται στο νερό, αυτό το προστατευτικό είναι ασφαλές για χρήση σε όλα τα προϊόντα, από τη βαφή του αυτοκινήτου σας και τα δερμάτινα καθίσματα έως τα εσωτερικά μέρη του κινητήρα.

 

Αυτό το προϊόν είναι πολύ ισχυρό.  Το AerospaceProtectant, παρέχει κορυφαία επιφανειακή επεξεργασία, γιατί όχι μόνο προστατεύει από το ξεθώριασμα, τον αποχρωματισμό και τις ρωγμές από τις επιβλαβείς ακτίνες UV, αλλά επίσης απωθεί τη σκόνη και τους λεκέδες. Απλώς ψεκάστε και σκουπίστε για ένα όμορφο ματ φινίρισμα, που προστατεύει το όχημά σας από τη βρωμιά στο δρόμο καθώς επίσης και τα αγαπημένα σας αντικείμενα από τη σκόνη και το χώμα. Το καλύτερο από όλα; Κάθε εφαρμογή θα διαρκέσει για μήνες.

 

Κανένα άλλο προστατευτικό δεν ομορφαίνει τόσο έντονα ούτε διατηρεί τόσο καλά. Κρατήστε τα ευαίσθητα στην υπεριώδη ακτινοβολία υλικά, να φαίνονται νέα χρόνο με το χρόνο.

 

Οδηγίες χρήσης:

 

Να χρησιμοποιείται μόνο σε καθαρές επιφάνειες. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το 303® Multi-SurfaceCleaner. Τοποθετήστε ένα πανί κάτω από το καθαριστικό για τυχόν υπερβολικό ψεκασμό. Όχι άμεση επαφή με τον ήλιο. Ψεκάστε την επιφάνεια με το 303® AerospaceProtectant και ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Σε περίπτωση που δείτε ραβδώσεις, σημαίνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ προϊόν. Χρησιμοποιήστε μια βρεγμένη πετσέτα για να αφαιρέσετε το προϊόν που περισσεύει και ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

 

Σημείωση: αυτό το προϊόν δεν στεγνώνει με τον αέρα. Το επιπλέον σκούπισμα με ένα στεγνό πανί ΑΥΞΑΝΕΙ την απόδοση του προϊόντος, καθώς επίσης και τη μακροζωία του αντικειμένου σας. Εφαρμόστε κάθε 3-5 εβδομάδες για μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

Πολύ καλό για χρήση σε μια ποικιλία επιφανειών όπως: βινύλιο, δέρμα, πλαστικά, συνθετικό & φυσικό καουτσούκ, eisenglass, PVC, τζελ-επικάλυψη και υαλοβάμβακα.

 

Ιδανικό για: φουσκωτά σκάφη Hypalon, ελαστικά, τσιμούχες, Όχι για χρήση σε αφινίριστα δέρματα (όπως σουέτ), υφάσματα ή παρκέ.

 

Το303 AerospaceProtectant έχει πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων:

 

• Εσωτερικοί χώροι σκαφών: Ψεκάστε στα καθίσματα για να αποτρέψετε το ξεθώριασμα και το ράγισμα. Επίσης θα τα κρατήσει καθαρά από τη σκόνη, την άμμο και θα αποτρέψει τους λεκέδες από τα αντηλιακά.

• Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι αυτοκινήτων: Χρησιμοποιείτε στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας κάθε 30-45 ημέρες, για να το προστατεύετε από τις επιβλαβείς ακτίνες UV του ήλιου, αποτρέποντας το ξεθώριασμα και το ράγισμα με την πάροδο του χρόνου. Ψεκάστε τα ελαστικά για να φαίνονται νέα. Χρησιμοποιήστε το στην κουκούλα του cabrio σας για να τη διατηρείτε εύκαμπτη και να καθαρίζεται ευκολότερα.

• Καλύμματα Spa: Χρησιμοποιήστε το στο κάλυμμα του σπα σας όλο το χρόνο! Θα το διατηρήσει εύκαμπτο και θα το προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου (που μπορεί να προκαλέσουν ξεθώριασμα / ρωγμές). Το 303 Aerospace Protectant θα βοηθήσει επίσης στην εύκολη αφαίρεση / βούρτσισμα της συσσώρευσης χιονιού και πάγου.

• Έπιπλα εξωτερικού χώρου: Κρατήστε τα πλαστικά, μεταλλικά ή ψάθινα έπιπλα εξωτερικού χώρου από ξεθώριασμα, ρωγμές. Θα βοηθήσει επίσης με τη σκόνη και τη βρωμιά, που μπορούν να συσσωρευτούν γρήγορα στα έπιπλα σας κατά τη διάρκεια της ευχάριστης σεζόν BBQ.