Ceramic Wheel Cleaner 500ml

Ceramic Wheel Cleaner 500ml

Squall Wheel Brush 46cm

Squall Wheel Brush 46cm

Rubber Scrubber

Rubber Scrubber Auto Finesse

Ceramic Wheel Cleaner 500ml

11,41 €
Καθαριστικό για ζάντες
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
62675

Dope Fibers - Ceramic Wheel Cleaner: Το καθαριστικό ζάντας για οχήματα με κεραμικά συστήματα φρένων.

 

Το Ceramic Wheel Cleaner της Dope Fibers αναπτύχθηκε ειδικά για οχήματα με κεραμικό σύστημα φρένων και εξασφαλίζει γυαλιστερές ζάντες μετά από κάθε χρήση. Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν σε τρία διαφορετικά μεγέθη δοχείων στο κατάστημά μας. Το καθαριστικό διατίθεται σε φιάλες ψεκασμού χωρητικότητας 500 ml και 1000 ml, αλλά μπορεί επίσης να παραγγελθεί σε μεγάλο δοχείο 5000 ml, για να έχετε επαρκή αναλώσιμα έτσι ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε σχολαστικά τις ζάντες σας ξανά και ξανά. Με τη φιάλη ψεκασμού, το προϊόν μπορεί να διανεμηθεί ιδιαίτερα οικονομικά και με στοχευμένο τρόπο. Το Ceramic Wheel Cleaner της Dope Fibers είναι μια καινοτομία στην αγορά και λειτουργεί γρήγορα και αξιόπιστα μετά την εφαρμογή. Η δραστική του ουσία χαλαρώνει και αφαιρεί απαλά τη βρωμιά που δημιουργείται από τα φρένα. Σε αντίθεση με άλλα καθαριστικά ζάντας, το προϊόν δεν περιέχει γυαλιστικά πρόσθετα ή κεριά που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση του φρεναρίσματος. Επίσης δεν έχει δυσάρεστη οσμή και χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα προϊόντος, επειδή όχι μόνο έχει αναπτυχθεί στη Γερμανία αλλά και επειδή κατασκευάζεται εκεί.

 

Απλή εφαρμογή και πολύ εύκολη επεξεργασία όταν καθαρίζετε τις ζάντες.

 

Προκειμένου να επωφεληθείτε από την πλήρη αποτελεσματικότητα του Ceramic Wheel Cleaner της Dope Fibers, πρέπει να το εφαρμόζετε στις ζάντες χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη φιάλη ψεκασμού. Στη συνέχεια το αφήνετε να δράσει για λίγο. Τα υπολείμματα μπορούν να αφαιρεθούν με ένα πανί, το οποίο μπορείτε επίσης να αγοράσετε στο κατάστημά μας. Πριν χρησιμοποιήσετε το Ceramic Wheel Cleaner για πρώτη φορά, δοκιμάστε το σε ένα ασήμαντο σημείο για να δείτε τη δράση του. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι ζάντες έχουν κρυώσει πριν το χρησιμοποιήσετε. Εάν το όχημά σας έχει εκτεθεί στον ήλιο, αφήστε το να κρυώσει πριν ξεκινήσετε. Είναι επίσης σημαντικό να αποθηκεύεται σωστά το καθαριστικό. Δεν πρέπει να εκτίθεται σε υπερβολική θερμότητα ή υπερβολικό κρύο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επειδή το προϊόν μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος, πρέπει να φοράτε πάντα γάντια όταν το χρησιμοποιείτε. Εάν έρθει σε επαφή με το δέρμα, πλύνετε καλά την περιοχή με νερό. Για καλύτερο αποτέλεσμα ανακινήστε καλά τη φιάλη ψεκασμού πριν από κάθε χρήση, έτσι ώστε όλα τα συστατικά του προϊόντος να κατανέμονται σωστά. Ξεκινήστε να καθαρίζετε τις ζάντες σας τώρα!

 

 

Προειδοποιήσεις κινδύνου:

Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.

Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη.

 

Οδηγίες ασφαλείας:

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ρούχα / προστασία ματιών / προστασία προσώπου.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΩΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τυχόν φακούς επαφής, εάν είναι δυνατόν. Συνεχίστε να ξεπλένετε και πλύνετε τους φακούς πριν τους φορέσετε ξανά.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο σαπούνι και νερό.