Gyeon Q2 MOHS 50ml

Gyeon Q2 MOHS 50ml

GYEON Q² Syncro 50ml EVO

GYEON Q² Syncro 50ml EVO

Gyeon Q2 Tire 400ml

GYEON Q² Tire 400ml

Gyeon Q2 MOHS 50ml

133,56 €

Κεραμική προστασία αυτοκινήτου

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
SKU
62053

GYEON Q² Mohs EVO 50ml

Το γνωστό κιτ κεραμικής επίστρωσης έχει σχεδιαστεί από την αρχή περιλαμβάνοντας, για πρώτη φορά παγκοσμίως στον χώρο του αυτοκινήτου, ειδικά τροποποιημένα με φθόριο πολυμερή.
Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η τροποποίηση; πετυχαίνοντας τη μεταβολή αυτή στα αρχικά στάδια μετατροπής  προσδίδει σημαντική αύξηση επιδόσεων σε: αντοχή, αντίσταση σε χημικά και ευκολία χρήσης. Εξαιρετικά εύκολο στην εφαρμογή ωστόσο πολύ σκληρό απέναντι σε χημικά. Απαλό και λείο στην αίσθηση, σκληρό στην αντοχή.

Δεν έχετε κλειστό χώρο για την εφαρμογή; Κανένα πρόβλημα!

Ολα τα προϊόντα τεχνολογίας EVO μπορούν να εφαρμοστούν και σε εξωτερικούς χώρους. Εξασφαλίστε μόνο μια καλή πρόβλεψη καιρού χωρίς αέρα, βροχές ή ακραίες θερμοκρασίες. Μετά την εφαρμογή οι επιφάνειες δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με νερό για 12 ώρες.

Κατανάλωση: 15 - 25ml / αυτοκίνητο
Αντοχή σε χημικά: 2 - 11
Διάρκεια: έως 36 μήνες με μια εφαρμογή / έως 48 μήνες με 2 στρώσεις
30ml = 50ml / 50ml = 70ml

Η νέα τεχνολογία EVO, όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, επιτρέπει να τα απολαμβάνετε με μία μόνο στρώση εφαρμογής σε αντίθεση με την παλιά έκδοση όπου για να πετύχεις τα ίδια αποτελέσματα χρειαζόταν 2 στρώσεις. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι μια συσκευασία των 30ml είναι σαν να παίρνεις διπλάσια της παλιάς έκδοσης.

Tips για την εφαρμογή:
- Εφαρμόστε σε περιορισμένα τμήματα (50x50cm), μην προσπαθείτε να καλύψτε πολύ μεγάλες επιφάνειες ταυτόχρονα.
- Μην εφαρμόζετε απευθείας σε ήλιο.
- Η θερμοκρασία και η υγρασία είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες σχετικά με τον χρόνο που θα χρειαστεί να σκουπίσετε το προϊόν μετά την εφαρμογή. Εαν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία συνίσταται να σκουπίσετε απευθείας μετά την εφαρμογή.
- Μπορείτε να κάνετε την εφαρμογή με ότι κινήσεις θέλετε, δε χρειάζεται να ακολουθήσετε συγκεκριμένο μοτίβο.
- Δεν απαιτείται 2 στρώση, αλλά εάν θέλετε να πετύχετε μέγιστη απόδοση και κάλυψη φροντίστε να εφαρμόσετε το 2ο χέρι μετά από 1 ώρα αλλά όχι πάνω από 2.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1 x Q2MOHS EVO 50ml / 1 x Cure 100ml / Εγχειρίδιο στα Αγγλικά / 1 x Απλικατέρ /  Εγχειρίδιο συντήρησης στα Αγγλικά / Αυτοκόλλητα Gyeon.