Gyeon Q2 Bathe 400ml

GYEON Q²M Bathe 500ml

GYEON Q² Trim EVO 30ml

GYEON Q² Trim EVO 30ml

Gyeon Q2 QuickView 120ml

Gyeon Q2 QuickView 120ml

GYEON Q²M Bathe 500ml

14,11 €

Σαμπουάν με ουδέτερο PH

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
SKU
62535

Gyeon Q2M Bathe

Όπως και άλλα είδη της γκάμας των προϊόντων μας, το Q²MBathe είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό χάρη στην εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα. Το παχύ gel είναι φυσικά υδατοδιαλυτό, εκπέμποντας μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά, που θυμίζει το Q²MCure, καθώς παράγει αφρό μεγάλης διάρκειας.

Το 90% των ελαττωμάτων βαφής συμβαίνει ως αποτέλεσμα ακατάλληλης πλύσης. Μια μέθοδος με ένα μαλακό γάντι ή ένα αποτελεσματικό πλυστικό μηχάνημα μπορεί να εγγυηθεί μόνο εν μέρει την επιτυχία. Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του παραμένει η ολισθηρότητα ως σαμπουάν, το οποίο ενισχύει την ομαλή ολίσθηση του γαντιού πάνω στην επιφάνεια του χρώματος. Όσο καλύτερα τα ολισθηρά χαρακτηριστικά, τόσο περισσότερο είμαστε σε θέση να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης νέων ελαττωμάτων στο χρώμα του αυτοκινήτου μας.

Το Q²M Bathe είναι ένα ποιοτικό σαμπουάν με ουδέτερο pH για το πλύσιμο αυτοκινήτων. Έχει καλή καθαριστική δύναμη για να διαλύει εύκολα τη βρωμιά, αλλά είναι αρκετά απαλή ώστε να μην επηρεάζει το γυάλισμα ή τα στεγανοποιητικά. Και επειδή έχει ουδέτερο pH, διασφαλίζει επίσης ότι τα ευαίσθητα φινιρίσματα, θα παραμείνουν όπως ήταν αρχικά.

Με ουδέτερο ph είναι η τέλεια επιλογή για την καθημερινή συντήρηση κάθε οχήματος. Μεγάλη ποσότητα αφρού και απαλή καθαριστική δράση επιτρέπουν επίσης τη χρήση του σε αυτοκίνητα καλυμμένα με παραδοσιακό, φυσικό κερί. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αραιώστε το Q²M Bathe σε ζεστό νερό, για να αυξήσετε την ισχύ του.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 15-20ml / αυτοκίνητο

ΕΠΙΠΕΔΟ PH: 6