Tornador Basic Z-014RS

Tornador Basic Z-014RS

Tornador Blazk Z-020RS

Tornador Black Z-020RS

Tornador Mini Z-007

Tornador Mini Z-007

Tornador Basic Z-014RS

84,32 €

Πιστόλι καθαρισμού tornador.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
64561

Xωρίς δοχείο καθαρισμού: για δυσπρόσιτα σημεία
Mόνο για στεγνό καθαρισμό
Pεριλαμβάνει ενσωματωμένο ρυθμιστή αέρα
Pεριλαμβάνει ενσωματωμένο περιστρεφόμενο ταχυσύνδεσμο αέρα
Mε αποδεδειγμένη τεχνολογία Tornador
Eργονομικό, θερμικά μονωμένο, με λίγους κραδασμούς
Το Tornador® BASIC Z-014RS σχεδιάστηκε για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό των περισσότερων δυσπρόσιτων σημείων (π.χ. αεραγωγών, ραγών καθισμάτων, αποθηκευτικών χώρων θυρών, ταμπλό) ή για τον διεξοδικό στεγνό καθαρισμό ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Το Tornador® Basic Z-014RS αποτελεί μια εκπληκτική λύση καθαρισμού δεδομένης της πολύ υψηλής παροχής αέρα και της ισχυρότατης παλμικής δράσης του. Ακόμα και οι πιο επίμονες ακαθαρσίες μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα και πολύ εύκολα με το μοναδικό εφέ Tornador®.
Είναι ιδανικό για την αναζωογόνηση επιφανειών από βελούδο, για την απομάκρυνση τριχών από σκύλους και γάτες, καθώς και για τον βαθύ καθαρισμό ανταλλακτικών ή εξαρτημάτων αντικατάστασης. Αποτελεί, επίσης, άριστη λύση για τον τομέα DIY σε πλυντήρια αυτοκινήτων και φορτηγών.

 


Σε περιπτώσεις όπου το συμβατικό δοχείο υγρού δυσχεραίνει την πρόσβαση σε στενά σημεία, το Tornador® BASIC Z-014RS έχει αποδειχτεί ότι ανταποκρίνεται με επιτυχία: Κάτω από τα καθίσματα, μέσα στον χώρο του κινητήρα, στη μάσκα του ψυγείου, μέσα στα περιβλήματα των χερουλιών, κάτω από την τάπα του ρεζερβουάρ, ή σε όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα, το Tornador® BASIC Z-014RS καθαρίζει και στεγνώνει με ακρίβεια. Ο ενσωματωμένος ρυθμιστής αέρα και ο ενσωματωμένος περιστρεφόμενος ταχυσύνδεσμος αέρος διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη χρήση και τον χειρισμό του.