Aqua Coat Auto Finesse

Aqua Coat Auto Finesse

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Aqua Coat είναι έαν από τα πιο δημοφιλή και εύκολα στην χρήση προϊόντα, για γρήγορη εφαρμογή υδροφοβικής προστασίας Sio2 κατά το στέγνωμα. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που δεχόμαστε απορίες σχετικά με την εφαρμογή όπως τον τρόπο και τον χρόνο εφαρμογής. Εχουμε αφιερώσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι χρόνου για την ανάπτυξη του, οπότε εδώ θα βρείτε μερικά πολύ απλά πράγματα που πρέπει να κάνετε ή να αποφύγετε ώστε να πάρετε τα μέγιστα σε απόδοση από αυτό το υδροφοβικό βοήθημα με άρωμα τσιχλόφουσκα!

 

Χρησιμοποιήστε το ανάμεσα στα πλυσίματα συντήρησης.

Το Aqua Coat προορίζεται για να προσθέσετε μια στρώση κεραμικού SiO2 για μία εύκολη και γρήγορη ανανέωση της υπάρχουσας προστασίας με βελτιωμένη υδροφοβική συμπεριφορά. Δεν υπάρχει λόγος να γυαλίσετε και να κερώσετε για αποκομήσετε τα οφέλη αυτού του υδροφοβικού σπρέι. 

Εαν ωστόσο το όχημα σας χρειάζεται βαθύ καθαρισμό και γυάλισμα, απλά προχωρήστε με τις διαδικασίες αυτές και φυλάξτε το Aqua Coat για κάποια από τα επόμενα πλυσίματα ρουτίνας. 

 

Μην στεγνώσετε πριν την εφαρμογή.

Αλλά πλύνετε πολύ σχολαστικά πριν και στεγνώστε μετά. Παντά να έχετε ως βάση ένα πολύ καθαρό και βρεγμένο όχημα όταν εφαρμόζετε το Aqua Coat ακριβώς μετά το ξέπλυμα από το πλύσιμο με σαμπουάν και γάντι. Το Aqua Coat δεν χρειάζεται χρόνο να μείνει στην επιφάνεια, οπότε είναι σημαντικό να το ξεβγάλετε με άφθονο νερό απευθείας.

 

Χρησιμοποιήστε το σε όλες τις επιφάνειες εξωτερικά.

Το Aqua Coat έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζετε σε όλες τις επιφάνειες του οχήματος εξωτερικά όπως το χρώμα, τα τζάμια, οι ζάντες, πλαστικά κτλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιγθεί και πιο στοχευμένα όπως στον χώρο της μηχανής ή κάτω από το καπό. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να ψεκάσετε σποραδικά και να ξεβγάλετε αμέσως με νερό. Μην σπαταλάτε προϊόν υπερβάλοντας στην εφαρμογή. To Aqua Coat είναι ακριβώς αυτό που λέμε " Το λιγότερο είναι περισσότερο". Ενα με δυο ψεκάσματα σε ένα πάνελ συνήθως είναι αρκετά. Μην ανησυχείτε για την κάλυψη, το Aqua Coat θα πετύχει πλήρη κάλυψη όπως θα το ξεπλένετε ενώ θα βλέπετε και τα υδροφοβικά του αποτελέσματα άμεσα.

 

 

Οχι σε άμεση έκθεση στον ήλιο.

Τα υδροφοβικά βοήθηματα στεγνώματος δεν έχουν σχεδιαστεί να στεγνώνουν κατά την εφαρμογή τους, οπότε η υψηλή θερμοκρασία από τον ήλιο ή ακόμα και οι ζεστές επιφάνειες από την οδήγηση θα επιταχύνουν την διαδικασία φυσικού στεγνώματος με ανεπιθύματα αποτελέσματα. Ούτως ή άλλως το πλύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίας είναι κάτι που πρέπει να αποφέυγετε. Εαν παρόλα αυτά για κάποιον λόγο το Aqua Coat στεγνώσει στην επιφάνεια δεν θα κάνει κάποιο κακό ή ζημιά. Το μόνο που μπορεί να παρατηρηθεί είναι κάποια ιριδίζοντα σημάδια του υλικού τα οποία είναι εύκολο να απομακρυνθούν με ένα καλό σκούπισμα ή ακόμα καλύτερα σε συσνδυασμό με μία καθαριστική αλοιφή όπως το Tripple. 

Οχι εφαρμογή μετά από κέρωμα.

Τα σκληρά κεριά μετά την εφαρμογή τους έχουν την τάση να γεμίσουν τους πόρους του βερνικιού δημιουργώντας ένα λείο και απαλό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση το Aqua Coat έχει την τάση να ενωθεί με το βερνίκι σε μικροσκοπικό επίπεδο και να απλωθεί δημιουργώντας μια δική του νέα στρώση προστασίας. Οπότε το Aqua Coat θα έρθει σε αντίθεση με το κερί που μόλις έχει εφαρμοστεί με αρνητικά αποτελέσματα για την απόδοση και την διάρκεια του. Στις περιπτώσεις αυτές συστίνεται να περιμένετε περίπου 3 - 4 πλυσίματα πριν χρησιμοποιήσετε το Aqua Coat πάνω από κάποιο κερί που μόλις έχει εγκατασταθεί. 

Θαυμάστε το αποτέλεσμα.

Το Aqua Coat είναι από τα λίγα προϊόντα detailing που μπορείτε να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα του ήδη από στάδιο εφαρμογής του. Πολύ εύκολα μπορείτε να διακρίνετε την αλλαγή συμπεριφοράς του νερού πάνω στις επιφάνειες ήδη ξεπλένωντας το. Ακόμα και όταν στεγνώσετε το όχημα η λάμψη θα είναι ορατή. 

 

Χρήσιμες συμβουλές:

- Less is More: 1 με 2 ψεκάσματα είναι αρκετά, το υλικό θα απλωθεί σε όλη την επιφάνεια όταν το ξεπλένετε. Εχει σχεδιαστεί να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Παραπάνω υλικό δεν θα βοηθήσει ενώ αντίθετα αυξάνει τις πιθανότητες δημιουργίας σημαδιών.

 - Εαν παρατηρήσετε κάποιο σημάδι ιριδίζον από την εφαμορμογή, συνήθως ένα καλό σκούπισμα με την πετσέτα στεγνώματος ή ακόμα καλύτερα και με την βοήθεια ενός quick detailer θα απομακρύνει εύκολα αυτά τα ορατά σημάδια από το αδιάβροχο στρώμα που έχει δημιουργήσει το Aqua Coat. 



Related Products